Saz Hasır Bambu

Bambu Dekorasyon Önerileri

Bambu dekorasyon uzmanı Saz Hasır Bambu'dan sizler için en iyi 5 bambu dekorasyon önerisi hazırladık. İç ve dış mekanlarınızda evlerde ve iş yerinizde uygulayabileceğiniz harika bambu dekorasyon önerisi sizi bekliyor!

En iyi 5 bambu dekorasyon önerisini sizler için derledik. Bambu dekorasyon nedir? Bambu dekorasyon nasıl yapılır kısaca bunlardan da bahsederek en çok tercih edilen 5 bambu dekorasyon önerimizi sizler ile paylaşacağız.

Bambu Dekorasyon Nedir?

Bambu dekorasyon çok ilkel zamanlardan beri doğal bambu ve kargı ürünleri ile uygulanan işlerdir. Çok eski yıllardan beri insanlar dekorasyon amaçlı olmasa da temel gölgelik, yalıtım, yer yaygısı gibi temel ihtiyaçlarını gidermek için bambu dekorasyonu ve bambu dekorasyon ürünlerini kullanmışlardır.

Bambu dekorasyon önerilerimize geçmeden önce bambu dekorasyon hakkında daha fazla bilgi almak için bambu dekorasyon yazımızı da okuyabilirsiniz.

En İyi 5 Bambu Dekorasyon Önerisi

1-) Bambu Çatı ve Bambu Gölgelik

Bambu Dekorasyon Önerileri

Bambu çatı ve gölgelikler bambu çubuklar ve bambu kargı ürünleri ile yapılan doğal ve estetik dayanıklı gölgeliklerdir. Her mekana ve her yüzeye kolaylıkla uygulanabilen bu ürünler en iyi bambu dekorasyon önerilerimizin başında gelmektedir.

Çünkü Bambu çatılar;

  • Doğal ve estetiktir.
  • Dayanıklı ve uzun Ömürlüdür, 
  • Rüzgarı keser ve mahremiyet sağlar,
  • Doğa dostu ve deprem sırasında bir tehlike teşkil etmez.

2-) Metal Direkli Bambu Çit Uygulaması

Bambu Dekorasyon Önerileri

Bambu çit uygulaması çok farklı şekillerde yapılabildiği gibi orjinal bambu ve bambu kargı ürünleri de yapılmaktadır. Genellikle Bambu kargı ürünlerinin tercih edilmesi uygun fiyatlı ve dayanıklı olmasıdır.

Resimde gördüğünüz bambu çit uygulaması dekoratif bambu çubuklar ile yapılmıştır. Yaklaşık 1’er metre ara ile atılan metal karkaslar arasında bambu çubuklar tek tek monte edilerek bahçe çiti yapılmıştır.
Resimdeki bahçe çitini bambu kamış çit rulo ürünümüz ile daha pratik ve daha hesaplı yapmanız da mümkündür.

3-) Ahşap Çerçeveli Bambu Çit Uygulaması

Bambu Dekorasyon Önerileri

Resimde gördüğünüz bambu dekorasyon uygulaması da bambu çubuklar ile yapılmıştır. En çok tercih edilen bambu dekorasyon uygulamalarımızın başında gelmektedir. Ahşap karkas üzerine bambu kamış rulo ürününü vida ile monte ederek pratik ve ekonomik bir şekilde böyle bir bambu çite sahip olabilirsiniz.

4-) Bambu Avize ve Lambalar

Bambu Dekorasyon Önerileri

Bambu avize ve lambalar bambu dekorasyonun en önemli aksesuarlarından biridir. Bambu gölgeliklere , ahşap çatı ve pergolelere bambu avize modelleri çok yakışmaktadır.

Özellikle sahil kesimindeki ve turistik bölgelerdeki cafe, restoran gibi işletmeler bambu avize ve lamba modellerini çok sıklıkla tercih etmektedir. Bambu avizeler aynı zamanda salonunuza  ve verandanıza doğal ve egzotik bir hava getirecektir.

5-) Bambu Hasır Gölgelik (Bambu Kargı)

Bambu Dekorasyon Önerileri

Bambu hasır rulo gölgelik ürünlerimiz ile verandanızı ya da pergolenin çatısını doğal ve estetik bir şekilde kaplayabilirsiniz.

Doğal ve egzotik görünümü sayesinde sizi doğada hissterecek ve huzur verecektir.

Bambu kamış rulo ürünümüzün hem uygulaması pratik hem de fiyatları uygun olduğu için en iyi 5 bambu dekorasyon önerimiz içerisinde yer vermezsek olmayacaktı.

Bambu Dekorasyon Nasıl Yapılır?

  • Bambu dekorasyon bambu kargı ve bambu çubuklar ile yapılır, Gölgelik, paravan, duvar dekoru, avize ve lamba dizaynı gibi işlemler için yapılan işerin tümüne genel olarak bambu dekorasyon diyoruz. 
  • Bambu dekorasyon uygulamaları da bambu dekorasyon ustası tarafından ya da kendin-yap montaja hazır bambu kamış gibi ürünler ile yapılmaktadır.
  • Bambu dekorasyon önerileri kadar yapımının da önemli olduğunu düşünerek size bambu hasır ile çit ve gölgelik yapımı yazılarımızı da paylaşmaktayız.

Bu yazımızı beğendiyseniz  En İyi 14 Bahçe Dekrasyon Önerileri hakkındaki yazımızı da okuyabilirsiniz  

Resimler