Saz Hasır Bambu

Hasır Şemsiye

Hasır şemsiye modellerimiz ve hasır şemsiye fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşınız. En yeni ve trend hasır şemsiye modellerimizi Keşfedin. Son Güncelleme: 19/09/2021

Hasır Şemsiye Özelliklerimiz

  • Klasik Hasır Şemsiyelerimiz Bambu Kargı ürünleri ile yapılmaktadır.
  • Klasik hasır şemsiyeler standart olarak üretilmekte, toptan ve perakende olarak satılmaktadır.
  • Bambu hasır şemsiyelerimiz ve özel üretim saz kamış şemsiyeleri istenilen ölçü ve tasarımlarda özel olarak üretilmektedir.
  • Özel üretim hasır şemsiyelerimizde kaliteli demir profil iskelet kullanılmakta ve istenildiği takdirde ayaklı olarak imal edilmektedir.
  • Saz şemsiyelerimiz 2 modelde üretilmektedir. Kademeli kamış şemsiye modelimiz ve kirpi kamış şemsiye modeli olarak farklı tasarımlarda üretilmektedir.
  • Saz hasır otları ve çin otu ile yaptığımız şemsiye modelimiz de saçaklı hasır şemsiye olarak adlandırlımakta ve sizin istediğiniz ebatlarda üretilmektedir.

Doğal Ve Estetik Hasır Şemsiyeler

Hasır Şemsiye Üreticisiyiz.

Hasır şemsiye 2021 modellerimizi inceleyiniz. Sipariş ve hasır şemsiye fiyatlarımız için bizlere ulaşınız.

3 Kuşaklık tecrübemiz ile doğal ve çevre dostu hasır şemsiye, hasır plaj şemsiyeleri, hasır dekorasyon, hasır gölgelik ve şemsiye imalat ve uygulamaları yapmaktayız.

Hasır Şemsiye

Türkiye'nin her yerine hasır şemsiye imalat ve satış yapmaktayız. Hasır dekorasyondaki yarım asırlık tecrübemiz ve uzman kadromuz ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Doğal yaşamın öneminin ve insanların doğal yaşama olan arzusunun her geçen gün daha da arttığını biliyoruz. Sizler için bahçenizde, verandanızda, ve işletmenizde doğal alanlar oluşturmanız doğal ve zarif hasır şemsiyeler üretiyoruz.

Hasır Şemsiye

Hasır Şemsiyeleri Tercih Etmeniz İçin 10 Neden?

  • Hasır Şemsiyelerimiz %100 Doğal Ürünler İle Üretilmektedir.
  • Hasır şemsiyeler şık kullanışlı ve dekoratif ürünlerdir.
  • Hasır şemsiyeleri bahçenizde villalar da sahillerde turizm işletmelerinde çatılarını da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Hasır şemsiyeler gölgelik olarak çok kullanışlıdır ve çok şık bir tasarıma sahiptirler.
  • Hasır malzemesi tamamen doğal bir malzeme olduğu için hem gölgelik olarak rahatlıkla kullanılabilir hem de iyi bir ısı yalıtımı sağlamaktadır.
  • Hasır plaj şemsiyeleri bez ve branda şemsiyelere göre daha kullanışlı ve daha dayanıklıdır. Bez ve branda şemsiyeler doğal bir görünüme sahip olmadığı gibi bez ya da branda gibi malzemelerle yapılan şemsiyeler güneş ışığından kısa sürede olumsuz etkilenerek renk solması ve deformasyon gibi sorunları başlayacaktır.
  • Hasır şemsiyeler ve hasır gölgelikler de güneşe karşı herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı gibi doğal bir gece izolasyon sağladığı için hasır şemsiye ve hasır gölgeliklerin altında sıcak havalarda daha ılıman ve serin hissetmeniz mümkündür.
  • Hasır şemsiyeler ve hasır gölgelikler doğada bulunan doğal hasır malzemesinden yapılmaktadır. Doğa dostu ve şık bir tasarıma sahiptir.
  • Hasır şemsiyeler iyi bir işçilik ve ustalıkla yapıldığında güneşe ve sıcağa karşı doğa bilgi yalıtım malzemesi gibi davranırlar.
  • Hasır şemsiyelerin bakımı kolay ve zahmetsizdir. Hasır şemsiyenizin uzun ömürlü olması için neler yapılmalı için yazımızı okuyabilirsiniz.

Hasırın En Yaygın Kullanım Alanları

Hasır Şemsiye Kullanım Alanları

  • Daha doğal egzotik şık ve modern mekanlara sahip olmak için günümüzde hasır şemsiye bir hasır gölgelik uygulamaları çok sıklıkla tercih edilmektedir.
  • Özellikle turizm işletmeleri, 5 yıldızlı otellerden tutun butik otellere kadar birçok firma bahçesinde ve sahillerinde hasır şemsiye ve hasır gölgelik ürün ve uygulamalarına yer vermektedir.
  • Sadece turizm işletmeleri de değil restaurant, düğün salonu, kahvaltılık mekanlar, oyun alanları, bakım evleri gibi birçok müessese de dış dekorasyon da hasır şemsiyeleri ve hasır dekorasyon ürünleri tercih etmektedirler.
  • Bambu şemsiye olarak bahçe ve deniz şemsiyesi olarak
  • Hasır şemsiyeler genel olrak tüm açık alanlarda kullanıma uygundur. Gölgelik şemsiye olarak kullanılan hasır şemsiyeleri sadece yaz aylarında değil 4 mevsim kullanabilirsiniz.

Hasır Şemsiye Fiyatları

Bizler saz ailesi olarak yarım asırlık tecrübemiz ile iç ve dış mekanlarınız için hasır dekorasyon, hasır kaplamalar, hasır şemsiye, ve hasır gölgelik imalat ve uygulamalarımızda tüm Türkiye'de hizmet vermekteyiz.

Hasır Şemsiye Nasıl Yapılır?

Hasır şemsiye yapımı kullanılan malzemenin cinsine göre farklı uygulama teknikleri ile yapılmaktadır. Herkesin en çok bildiği plajlarda sıkça gördüğümüz klasik hasır şemsiyeler.

Hasır Şemsiye Modelleri

Örme Hasır tekniği ile üretilmektedir. Hasır dekorasyon ustaları tarafından el işçiliği ile üretilen bu şemsiyeler Türk Bambusu dediğimiz kargılardan yapılmaktadır.

Çoğu kişinin bambu çubuklar ile yapıldığını zannettiği klasik hasır plaj şemsiyeleri aslında kargı çubuklar ile örme hasır tekniği ile yapılmaktadır.

Hasır kelimesi artık günümüzde bir üründen ziyade uygulama tekniği olarak telaffuz edilmektedir.

Web sayfamız üzerindeki hasır şemsiye modellerimizden beğendiğinizi bizlere ulaşarak toptan ve perakende olarak sipariş edebilirsiniz. Tüm istenilen ebatlarda ve modellerde Türkiye'nin her yerine hasır şemsiye imalat ve satışlarımız mevcuttur.

Kaliteli işçilik, kaliteli malzeme ve kısa sürelerde teslimatlar ile Türkiye'nin her yerine gönderim sağlamaktayız.

Hasır Şemsiye Modelleri

 

Hasır Şemsiye Fiyatları

Hasır Şemsiye Siparişleriniz İçin

Hasır şemsiyeler uygun fiyatlıdırlar, ortalama standart bir hasır şemsiye 200-250TL arası fiyatlarda değişebilmektedir.

Özel tasarım ve özel ebatlı hasır şemsiyleriniz ve diğer tüm siparişleriniz için bizlere ulaşarak anında fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Hasır şemsiyeler saz kamışı, bambu kamış ve çin otu gibi ürünlerle farklı tasarımlarda üretilmektedir.

Web sayfamız üzerinden ya da her hangi bir yerden edindiğiniz görsel varsa da bize ileterek fiyat bilgisi ve ürün siparişi yapabilirsinz.

Genellikle özel tasarım hasır şemsiyeler imal ettiğimiz için hasır şemsiye fiyatlarımız değişkenlik göstermektedir ve bu yüzden web sayfamızda paylaşamıyoruz. Bizlere telefon numaramızdan ya da whatsapp üzerinden ulaşarak hasır şemsiye fiyatlarımız hakkında bilgi alınız.

 

Sık Sorulan Sorular

Hasır Şemsiye Siparişimizi Nasıl Verebiliriz?

Hasır Şemsiye modellerimiz içerisinden beğendiğiniz modeli whatsapp üzerinden bize göndererek siparişlerinizi iletebilirsiniz.
Ölçülerini ve istediğiniz tasarımı tarif ettikten sonra özel üretim hasır şemsiyeleriniz hasır dekorasyon ustalarımız tarafından imal edilerek size teslim edilecektir.
Klasik Hasır şemsiye siparişleriniz eğer stoklarımızda yeterli kadar hasır şemsiye varsa hemen size gönderilecektir. Yoksa hılzı bir şekilde imal ederek size teslim edilecektir.


Ürünleriniz Garantili midir?

Evet. Ürün ve hizmetlerimiz garantilidir. Ürün garanti sürelerimiz uygulanan tekniğe ve kullanılan malzemenin cinsine göre değişektedir. Yangın, sel, doğal afetler garanti kapsamımızın dışındadır.


Sitenizde Olmayan Bir Şemsiye Modeli Göndersek Yapıyor musunuz?

Evet. Sitemizde olmayan bir modelde hasır şemsiye üretebiliriz. Bazı ürünler sentetik malzemeler ile yapıldığı için fotoğrafta doğal bir görünüm gibi algılanabilmektedir. Sizin gönderdiğiniz ürün sentetik ürünlerle yapılan bir şemsiye modeli ise size bunu yaparız ama tam bu şekilde görünmeyecektir diyerek yapabiliriz.
Diğer türlü doğal kamış, kargı ve çin otları ile yapılan hasır şemsiye modellerini istediğiniz tüm şekillerde ve ebatlarda üretimini sağlamaktayız.


Hasır Şemsiye Hizmet Bölgeleriniz Neresidir?

  • İzmir Hasır Şemsiye
  • İstanbul Hasır Şemsiye
  • Fethiye Hasır Şemsiye
  • Muğla Hasır Şemsiye
  • Antalya Hasır Şemsiye
  • Mersin Hasır Şemsiye
  • Sahil ve Turizm bölgelerimiz başta olmak üzere Tüm Türkiye'ye hasır şemsiye imalat ve satış yapmaktayız.