Saz Hasır Bambu

Hasır Kamelya

Hasır Kamelyalar, Hasır Kamelya modelleri ve Hasır Kamelya Fiyatları için bize ulaşınız. Büyüleyici hasır kamelya uygulamalarımız inceleyiniz. Son Güncelleme 21/06/2021

 

Hasır Kamelyalar Güzelliğiyle Büyülüyor

Hasır kamelyalar günümüzün en çok tercih edilen hasır dekorasyon ve saz dekorasyon uygulamalarıdır. 5 Yıldızlı otellerden, Villa sahiplerine kadar herkesin tercih ettiği hasır kamelyalar gün geçtikçe daha bilinmekte ve popüler hale gelmektedir.

Hasır Kamelya Çatı Modelleri

Hasır kamelyalar, kamış çatı, kirpi çatı ve püsküllü çatı olarak yapılabilmektedir. Farklı malzemeler ve farklı uygulama teknikleri ile yapılabilen hasır kamelyalar bahçenizde ve turizm işletmenizde tropikal bir hava ettirecektir.

Dünyanın en güzel saz Çatıları yazımızı okuyarak harika fikirler edinebilirsiniz..
 

 

Hasır Kamelyalar NasıL Yapılır?

Hasır kamelyalar, kamelyaların çatı iskeletine %100 doğal malzemelerin kaplamanması ile yapılmaktadır. Doğal ve egzotik görünümleri ile ön plana çıkan hasır kamelyalar, kamış, saz otu, kargı ve doğal otlar ile yapılabilmektedir.

  • Bizim en çok uygulama yaptığımız hasır kamelya çeşitleri doğal ot kaplamalı ve kamış kaplamalı olan modellerdir.
  • Hasır kamelya uygulamaları her hangi bir kamelya üzerine uygulanabilir. Uygulanacak ürüne göre farklı teknikler lullanılmaktadır.
  • Hasır Kamış ve Bambu Hasır ürünleri ile yapılan hasır kamelya çatılarının montajı kolay ve pratiktir.
  • Doğal saz hasır otları ve çin otu ile yapılan uygulamalar ise hasır dekorasyon ustası tarafından yapılmasnı önermekteyiz. Özellikle çatısı eğimli olan kamelyaların üzerine çin otu ve doğal otlar ile birleştirme ve kubbe yapılması isteniyorsa bu işlemi sadece hasır dekorasyon ustaları yapabilir.
  • Ancak kamelyanızın çatı eğimi yoksa ve üstten birleştirme yapılmayacak ise rulo şeklinde gönderdiğimiz çin otlarını kamelyadan saçaklı olarak sarkıtarak monte edebilirsiniz. Montaj işlemi sırasında çelik tel, plastik klips ve montaj vidası kullanabilirsiniz.
  • Yağmur yağarken kamelyanızın altında ıslanmadan oturmak isteniyor ise su yalıtımını sağlamak için ara kat olarak OSB membran kullanabilirsiniz.
  • Saz kamışları ile kirpi ve kademeli olarak işlenen çatı modellerimiz ise kirpi çatı ve kamış çatı uygulamasıdır. Bu uygulamaları sizler kendiniz uygulayamazsınız. Hasır dekorasyon ustalarımız tüm Türkiye çapında hasır kamelya uygulamaları ile sizlere hizmet vermektedir.

 

Sık Sorulan Sorular

Hasır Kamelya Uygulamalarında Hangi Ürünler Kullanılmakatdır ?

Hasır kamelya ismi genel bir isim niteliği taşımaktadır. Hasır kamelya uygulamaları doğal hasır otları, çin otu, saz kamışları ve bambu kamış ürünleri ile yapılmakatdır.

Saz kamışları ile yapılan hasır kamelyalar aynı saz çatı ve kirpi çatı görünümüne sahip olacaktır.

çin otu ve doğal saz hasır otları ile yapılan kamelya çatıları egzotik ve kabarık bir görünümde olmaktadır.

saz kamışları ve çin otu ürünleri birllikte kullanılarak ta hasır kamelya uygulamaları çok sıklıkla yapmaktayız.

Kamelya ya da kameriye üretimi yapıyor musunuz?

Kamelya ya da kameriye üretimi yapmıyoruz. Ahşap, bambu ya da demir kamelya alanlarınızın çatı ve gölgeliklerine hasır dekorasyon ürünlerimiz ile doğal çatı ve gölgelikler yapıyoruz.

Kamelya ya ya da bir kameriye ye ihtiyacınız var ise sizleri bu konuda tecrübeli kişilere yönlendirebiliriz.

Neden Hasır Kamelya Yaptırmalıyım?

  • Hasır kamelya uygulamaları bir doğallaştırma uygulamasıdır. Doğal ve egzotik bir dış oturma alanına sahip olmak için yaptırabilirsiniz.
  • Hasır kamelyalar iyi bir ısı yalıtımı sağlar ve size ferah bir yaşam alanı sunar.
  • doğal dokusu ile insan sağlığını tehdit etmez ve huzr verici ve dinlendirici bir etkisi vardır.
  • Görenlerde hayranlık uyandırıcı egzotik dokusu ile kendinizi adeta Maldiv adalarında hissedeceksiniz.

 

Hasır Kamelya Fiyatları ve Sipariş

Hasır kamelya fiyatları uygulanacak kamelyanın büyüklüğüne ve hangi malzeme ile kaplanacağına göre değişmeketedir. Hasır kamelyalar içerisinde kirpi ve kamış kamelya çeşitleri, doğal ot hasır kamelyalara göre daha yüksek maliyetlidir.

Hasır kamelya fiyatlarımız ve hasır kamelya modellerimiz için bizlere telefon numaramızdan ya da whatsapp müşteri hattımızdan ulaşabilirsiniz. Saz kamışları ve çin otu ile yapılan doğal hasır kamelya ve kamış kamelya uygulamalarımız mekanlarınıza büyüleyici ve egzotik bir hava katmaktadır. 

Diğer Ürün ve Hizmetlerimizi İnceleyin