Saz Hasır Bambu

Kamış Hasır

Kamış hasır uygulama ve hizmetlerimizi inceleyeniz. Kamış Hasır dekorasyon hizmetlerimiz için detaylı bilgi ve kamış hasır fiyatlarımız için bize ulaşınız. Son Güncelleme : 19/06/2021

 

Kamış Hasır Kullanım Alanları

  • Kamis hasır cok eski yıllardır ev ve çardak çatı ve kaplamalarında, gölgelik ve hasır çatı olarak kullanılmaktaydı. Hasır kamış, saz kamış rulo ve saz çit olarak da anılan bu ürünler çatı ve gölgelik uygulamalarında ekonomik ve doğal çözümler sunmaktadır.
  • Kamış hasırlar iyi bir izolasyon sağladığı için eskiden zemin ve duvar kaplamaları olarak alt katmanlara ya da üst katmanlara katlanmaktadır. 
  • Günümüzde strafor gibi yalıtım malzemelerinin artması ile kamış hasır daha çok  hasır dekorasyon uygulamalarında ile kullanılan bir malzemeye dönüştü.
  • Kamış hasır hasır çit ve çatı ve kaplamalarında hasır gölgelik ve hasır dekorasyon olarak kullanılan bir malzemedir.
  • Ürünlerimiz doğal bahçe çiti olarak kamış çit ve bambu çit olarak ta kullanılmaktadır. Bambu kamış çitlerimiz ile birlikte kullanarak daha sağlam hasır gölgelik ve kamış çit uygulamaları yapılabilmektedir. Bambu kamış çit ürünümüzü inceleyiniz.
  • Çit uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak için kargı ile bahçe çiti yapımı yazımızı

 

Kamışın doğallığı ve zerafeti huzur veren mekanlara dönüşüyor. Kamış hasırın sanatla buluştuğu uygulamalarımız inceleyeniz.

 

Neden Kamış Hasır?

  • Kamış hasır doğal bir malzemedir. Doğa ile iç içe mekanlar yaratabilirsiniz.
  • Kamış hasır iyi bir şekilde uygulandığı zaman hem şık, modern ve dayanıklı bir yapıya sahip olursunuz. Kamış hasır kaplama ısı yalıtımı sağlar.
  • Kamış hasır uygulamalar usta kişiler tarafından yapıldığında çok dayanıklı ve uzun ömürlü olurlar. Kamış hasır çatıları  sağlılkı bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Kamış hasırlar bir çok alanda iç ve dış dekorasyonda kullanılmaktadır.
  • Tel örgü sistemlerinin ve panel çit sistemlerinizin üzerine hasır çit rulo olarak plastik klipsler ya da galvanizli teller ile pratik ve ekonomik bir şekilde çevreleyebilirsiniz.

 


Kamış Hasır Fiyatları

Türkiye Geneli Kamış Hasır Satışlarımız Mevcuttur

Kamış hasır rulo olarak Türkiye'nin her yerine satışlarımız mevcuttur. Kamış hasır toptan ve perakende fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz. 

Ürün sipariş sürecinde müşteri hizmetlerimizden uygulama ve ürün seçimi hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. 

Kamış hasır siparişlerinizde aynı gün ya da hemen ertesi gün kargoya vermekteyiz. Pandemi sürecinde yaşanabilecek kargo gecikmeleri için size önceden bilgi vereceğiz.

  • Kamış hasır fiyatlarımız uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne ve şekline göre değişiklik göstermektedir.
  • Müşteri hizmetlerimiz ile nekadar ürün alacağınızı alanlarınızı tarif ederek öğrenebilirsiniz.
  • Uygulamanıza uygun ürünlerinizi istenilen ebat ve ölçülerde hazırlayarak size gönderim sağlamaktayız.


Kamış hasır rulo ürünlerimiz hakkında detaylı  fiyat bilgisi almak için bze ulaşınız. Türkiye'nin her yerinde kamış hasır ürünlerimizi göndermekteyiz. Hasır dekorasyon, hasır çit, hasır gölgelik ve hasır duvar ve tavan kaplaması olarak kullanılan kamış hasırların kullanımı kolay ve uygun maliyetlidir.

 

Kamış Hasır Özellikleri

  1. %100 doğal ürün
  2. Ürün ebatları : 2m x 5m ve 2.60 m x 5m
  3. Kamış hasırlar rulo şekilde ve birbirine misina ip ile bağlı bir şekilde gönderilmektedir.

 

Sık Sorulan Sorular

Kamış Hasır Nasıl Yapılır ?

Kamış hasır doğal bir malzemedir. Kamış hasır saz kamışlarının birleştirilmesi ile yapılmaktadır. Bu birleştime misina ipler ile sağlanmaktadır. Kamış hasır birleştirilme işlemi fabrikasyon makinalar ile yapılmakatdır. Bambu kamış ürünlerden bu yönden farklıdır.

Neden Hasır Kamış Denilmiştir ?

Kamış hasır denilmesinin nedeni artık hasır kelimesinin bir üründen çok bir uygulama tekniğini ve birleştirilmiş rulo ve halı şeklinde bir ürünü temsil etmesinden kaynaklanmakatdır.Hasır dekorasyonda kullanılan diğer ürünlerimiz gibi bambu hasır, saz hasır gibi kamış hasır da saz kamışlarının hasır haline yani yaygı şekline getirilmiş olduğunu idade etmektedir.

Kamış Hasır siparişlerimizi Nasıl Verebiliriz ?

Kamış hasır siparişlerinizi web sitemizde iletişim numarımız ya da whatsapp hattımızı arayarak verebilirsiniz. Kullanılacak alanın büyüklüğüne, tasarımına ve uygulama yapılacak malzemeye göre fiyatlarımız değişmektedir.
Müşteri temsilcimiz ile görüşerek hangi üründen nekadar kullanılacağınızı tespit edip ürünüzü kargoya hızlı bir şekilde kargoya vermekteyiz. Ödemelerinizi EFT ya da Havale ile yapabilirsiniz.

Kamış Hasır uygulamasını Kendimiz Yapabilir miyiz ?

Evet. kamış hasır rulo şekilde montaja hazır bir üründür. Müşteri hizmetlerimi ile görüşerek gerekli montaj bilgisini öğrenebilirsiniz. Bahçe çiti ya da hasır çatı uygulaması için ayrı ayrı teknik bilgi vermekteyiz.

Hemen Hasır Kamış Sipariş Verin

  • Kamış hasır rulo ürününüzü bizi arayarak ya da whatsapp sipariş hattımızdan bize ulaşarak verebilirsiniz.
  • Müşteri temsilcimize uygulama yapacağınız alanın metre karesini ve uygulama yapılacak alanın şeklini tarif ediniz. Sizin için en uygun ebatlarda kamış hasır rulonuz hazırlanarak kapınıza kargolanacaktır.
  • Uygulama yapılacak alanın fotoğrafları da mevcut ise whatsapp sipariş hattımız üzerinden bize iletebilirsiniz.
  • Bahçe çiti, balkon ve veranda paravanı, çardak ve kamelya gölgelik olarak kullanılan ürünümüzün uygulanması hakkında detaylı teknik bilgiyi müşteri hattımızdan bize ulaşarak ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz

 

Diğer Ürün ve Hizmetlerimizi İnceleyin