Saz Hasır Bambu

En İyi 13 Hasır Dekorasyon Önerisi

İç ve Dış Dekorasyonda Çok Yaygın Bir Kullanıma Sahip Hasır Dekorasyon Uygulamaları Hakkında Sizlere En İyi Fikirleri ve Modelleri Sunuyoruz.

Neden Hasır Dekorasyon Önerileri

  • İç ve dış dekorasyonda tercih edilen hasır dekorasyon, kafe,bar, restoran, füğün salonu gibi işletmeler için de vazgeçilmez hale geldi. Hasır dekorasyonun en önemli özelliklerinden biri de tamamen doğal ve dağa ile iç içe ürünler ile yapılmaktadır.
  • Doğal mekanlar ve doğal yaşam alanları tasarlamak için hasır dekorasyon uygulamaları ve hasır dekorasyon ürünleri çok yaygın bir şekilde tercih edilmektedir.
  • Hasır dekorasyon uygulama ve ürünlerimiz ile daha fazla bilgi almak için hasır dekorasyon sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Hasır Dekorasyon Neden Tercih Edilmektedir?

  • Hasır dekorasyon çok eski yıllardan beri temel yaşam ihtiyaçlarını gidermek için en ilkel kabilelerde dahi uygulanmakta olan işlerdi. Hasır malzemesi doğal , hafif ve iyi bir yalıtım sağladığı için çok eski yıllardan beri çatı, duvar ve zemin kaplaması olarak kullanılmıştır.
  • Günümüzde çok farklı teknolojiler ile birçok yalıtım malzemesi ve yapı malzemesi üretilmesine rağmen özellikle turizm işletmeleri halen daha hasır dekorasyonu dış mekanlarında tercih etmektedir. 
  • Hasır dekorasyonun günümüzde de artan teknoloji ve büyüyen inşaat sektörüne rağmen bu kadar popüler olmasının nedeni doğal yaşam alanları sunmasından dolayıdır.

En İyi 13 Hasır Dekorasyon Fikri

01-) Kamış Hasır Pergole 

Hasır Dekorasyon Fikirleri
  • Hasır pergole ve hasır çatılar bahçeleriniz ve işletmeler için çok özel alanlar oluşturmaktadır.
  • Hasır lamba ve avizeler ilave edildiğinde çok daha zarif hale gelen mekanlara sahip olabilirsiniz. 
  • Hasır pergoleyi, kamış hasır rulo ürünü ile kendiniz pratik ve ekonomik şekilde tasarlayabilir ve monte edebilirsiniz.
  • Pergoleler üzerine saçaklı ve sarmaşık türü bitkiler ve çiçekler sardırarak çok doğal ve egzotik bir mekana sahip olabilirsiniz.
  • Pergole hakkında daha detaylı bilgi almak için pergole nedir yazımızı da okuyabilirsiniz.

02-) Bambu Hasır Gölgelik

Hasır Dekorasyon Fikirleri
  • Bambu hasır yada bambu kamış gölgelikler en çok tercih edilen hasır dekorasyon uygulamalarımız arasında yer almaktadır. Bambu hasır rulo ürünlerimiz ile sizde kendiniz veranda ve pergole alanlarınızın çatısını kaplayabilir ve doğal gölgelik çatılar elde edebilirsiniz.
  • Bambu görünümünde olan sağlam ve uzun ömürlü kargı çubukları sıcağı ve rüzgarı büyük ölçüde keserek size koyu gölgeli ferah oturma alanları sunacaktır.

03-) Saçaklı Hasır Gölgelikler

Hasır Dekorasyon Fikirleri
  • Pergole çatınızı ya da verandanın çatısını ister hasır kamış ile yapın ister bambu hasır ile yapın daha doğal ve daha fazla gölgelik alana ihtiyacınız varsa bunu mutlaka doğal saz hasır otları ve çin otları ile yan taraflarından süsleyin.
  • Montaja hazır çin otlarımız da kolaylıkla her çatı tipine eklenebilir ve yandan sarkıtılarak monte edilebilir.
  • Çin otu ve doğal ot kaplama hasır dekorasyon uygulamaları oturma alanlarınıza içeriden ve dışarıdan bakıldığında çok daha doğal bir görünüm kazandıracak ve size huzur veren bir ortam sağlayacaktır.

04-) Ahşap Pergole Bambu Hasır Gölgelik

Hasır Dekorasyon Fikirleri
  • Bahçenizde ya da işletmenizin dış mekanlarında bu tarz bir ahşap pergole varsa ya da yaptırmayı düşünüyorsanız çatısını mutlaka bambu hasır ve kamış hasır yaptırmanızı öneririz.
  • Ahşap pergole ve verandalara çok yakışan hasır çatılar en çok tercih edilen hasır dekorasyon uygulamalarımızın başında yer almaktadır.
  • Bu şekilde bir çatı yaptırmak isterseniz 3 kademeli su geçirmez şekilde yaptırmanız daha isabetli olacaktır. bu sayede ahşap pergolenin ıslanma ve çürüme yapma riski ortadan kalkmış olacaktır.
  • 3 Katlı hasır gölgelik yapımı için yazımızı okuyunuz.

05-) Hasır Çatı Veranda Dekorasyonu

Hasır Dekorasyon Fikirleri
  • Çok farklı modellerde hasır çatı dekorasyonları yapabilir, Verandalar evinizin dışarıya açılan penceresi gibidir. Eğer şık ve ferah bir verandaya sahip olursanız evinizde en çok vakit geçirmek istediğiniz yer burası olacaktır. Özellikle kışları ve yazları ferah ve su geçirmez çatı ve gölgelikler yapmak için hasır dekorasyon uygulamaları çok elverişli olmaktadır.
  • 3 kademeli hasır çatı veranda için iyi bir ısı yalıtımı sağlayacak size yazları da ılıman bir ortam sunduğu gibi kışın da sizi yağmur ve sert rüzgarlardan koruyarak bir tampon görevi görecektir.

06-) Kamış Hasır Bahçe Çiti

Hasır Dekorasyon Fikirleri
  • Kamış hasır bahçe çitleri doğal ve ekonomik çözümler sunduğu gibi yapımı da kolay ve pratiktir. Kamış hasır rulo ürününü resimde gördüğünüz gibi metal karkaslara monte ederek bahçe çitinizi yapabilirsiniz.
  • Kamış hasır bahçe çiti bahçe dekorasyonlarında en çok tercih edilen hasır dekorasyon uygulamalarındandır.
  • Kamış hasır rulo ile bahçe çiti yapımı hakkında daha fazla bilgi almak için yazımızı da okuyabilirsiniz.

07-) Bambu Hasır Güneşlik

Hasır Dekorasyon Fikirleri
  • Hasır bir çatı altında, hasır avizelerin birlikte eşlik ettiği bambu hasır güneşlikler tam bir bütünlük ve ekstra bir şıklık katacaktır. Bambu hasır güneşlik modellerini birçok yapı market üzerinden bulabilirsiniz. 
  • Bambu hasır güneşliklere alternatif olarak yan taraflardan yukarıdaki örneklerde bahsettiğimi gibi yanlardan çin otu ve doğal kaplamalar ile hasır dekorasyon uygulaması da yapabilirsiniz.

08-) Örme Hasır Tavan Kaplaması

Hasır Dekorasyon Fikirleri

Örme hasır tavan kaplaması hem çok şık bir görünüm hem de iyi bir izolasyon sağlayacağı için tercih sebebidir. Örme hasır kaplamaları doğal ve nefes alan malzemeler ile yapıldığı için rutubet ve nem gibi sorunlara yol açmaz. 
Strafor vb. köpük malzemelerin aksine nefes alan bir yapısı olduğu için daha sağlıklı ve hijyenik bir ortam sunmaktadır.

09-) Saçaklı Bambu Hasır Çatı

Hasır Dekorasyon Fikirleri

Bizim görüntü olarak en sevdiğimiz ve uygulamayı da en çok istediğimiz hasır dekorasyon uygulaması çin otu kaplamadır. Çok doğal ve egzotik bir görünüme sahip olan bu hasır dekorasyon uygulamasını müşterilerimiz ve misafirleri  tarafından çok beğenilmektedir.

Her çatı tipine ve her malzeme üzerine monte edilebilen bu saz hasır otları sizi doğada hissettirecek ve ferah bir atmosfer sunacaktır.

10-) Çin Otu Hasır Dekorasyon

Hasır Dekorasyon Fikirleri

Çin otu kaplama, doğal ot kaplama ve saçaklı ot çatı uygulamaları tam olarak bu ürün ile yapılmaktadır. Kendin yap ürünü olan bu ürünümüz ile siz de kendi gölgelik ve pergole çatılarınızı kaplama yaparak saçaklı çatı elde edebilirsiniz.

Çin otu kaplama uygulaması hakkında detaylı bilgi almak için hemen web sitemiz üzerindeki telefon numaralarımızdan hasır dekorasyon ustalarımıza ulaşabilirsiniz.

11-) Hasır Dekorasyon Bungalov ve Gazebo

Hasır Dekorasyon Fikirleri

Hasır dekorasyon bungalov ve gazebo tasarımları oldukça popüler olan işlerimizdir. Özellikle tatil köylerinin ve 5 yıldızlı otellerin daha doğal mekanlar sunmak için adeta bir yarışa girdiği bu dönemde hasır bungalov ve hasır gazebo işleri için sıraya girmişlerdir desek yanlış olmaz sanırım.


Peki neden hasır gazebo ve hasır bungalov uygulamalarına bu kadar çok talep vardır?

  • Doğa ile iç içe yaşam alanları sunar,
  • İyi bir yalıtım sağlar,
  • Tamamen doğal malzemeler ile yapıldığı için sizi doğada hissettirir ve insan sağlığını tehdit etmez.
  • İnsanlar her geçen gün daha doğal mekanlara tatile çıkmayı tercih etmektedir.

Gazebo aynı çardak ve kamelya gibi mülkten bağımsız içerisinde oturma alanı ve korkulukları bulunan ve genellikle sekizgen olarak ahşaptan ve demirden yapılan dış mekan oturma alanlarıdır.

Bungalovlar ise tek katlı bir ev gibi içerisinde yatak odası, banyo ve geniş bir balkonu barındıran küçük orman evleridir. Genellikle tek katlı ya da asma katı ile 1.5 katlı olan bungalov evler tatil ve konaklama için tasarlanmış yapılardır.

12-) Hasır Avize ve Lambalar

Hasır Dekorasyon Fikirleri

Hasır avize ve hasır lambalar özellikle cafe, bar, restoran gibi turizm işletmelerinin çok tercih ettiği doğal aksesuarlar dır. Hasır avizeler çok farklı boyutlarda ve şekillerde yapılabildiği için her mekan dekorasyonuna uygun olarak ta tasarlanabilmektedir. 

Hasır dekorasyon ustalarımız tarafından özel el işçiliği ile yapılan avizeler mekanlarınıza çok şık ve egzotik bir hava katacaktır.

13-)  Hasır Bahçe ve Plaj Şemsiyeler

Hasır Dekorasyon Fikirleri
  • Hasır plaj ve bahçe şemsiyeleri belki de en önce eklememiz gerek hasır dekorasyon uygulaması olması gerekirdi. Ama en güzel olanı en sona saklamış olduk. 
  • Hasır plaj ve bahçe şemsiyelerini her yerde ve her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • İstediğiniz ölçü ve ebatlarda tasarlanan bu hasır gölgelik şemsiyeler çok farklı modellerde yapılabilmektedir.
  • Hasır şemsiye modellerimizi inceleyiniz.